Contact us now
+1-888-846-1732

Russell2000 Index Futures

Számomra is később esett le az, hogy odajött hozzám valaki az elő-trade napon a második short setup-al real time és megkérdezte, hogy az tényleg az-e.

Mondtam neki hogy valójában igen, akár meg is nyomhatja, mert nem rossz. Annyi a dolog hogy az S&P500 történelmi csúcson van éppen, de hát ez nem kell, hogy megakadályozza.
Ennyi! Ezt azért akartam elmondani, hogy végül is volt már valaki, aki elkezdte kapizsgálni. Ilyen egyszerű! Ennyire egyszerű! Az hogy ezzel a sokkoló ténnyel már ki hogyan néz szembe az viszont egy másik kérdés. A tradeles lényege itt kezdődik csak igazán!

Sok visszajelzést kaptunk a szervezéssel kapcsolatban. Sorry mindenkitől a káoszért, legközelebb tudjuk már hogyan tovább. Mindenki meg fogja kapni az információt, amit szeretne, vagy legálabb azt, hogy miért nem kaphatja meg amit szeretne. Ez legalább ugyanolyan értékes információ! 🙂 Szóval voltunk, vagyunk és leszünk. Senki nem szalad el sehova. A piac is már legalább száz éve hozzá ugyanazt az unalmas formáját nap mint nap. 😀 Lesson Learned!

Leave a comment